Sogneudflugt d. 29. august 2018

Årets sogneudflugt starter i Taulov kirke.  Vi får en lille bid af kirkens historie, som stammer helt tilbage til 1170. Kirken har ændret udseende af flere omgange. Ved en omfattende istandsættelse og ny udsmykning  i 1999 har kunstmaler Arne L. Hansen farvesat hele kirkerummet med nye moderne farver.

Fra Taulov kirke kører vi til Kryb I Ly kro, hvor de vil servere en to retters menu for os.

Efter middagen kører vi over den Gamle Lillebæltsbro til Hindsgavl Naturcenter. Her vil vi samle Naturvejleder Rikke Vesterlund op. Hun vil guide os rundt på Hindsgavl halvøen, området omkring Middelfart samt en tur ind i Middelfart.

Turen ender ved  CLAY Keramikmuseum (Grimmerhus ).  Eftermiddagen sluttes af med at nyde den medbragte kaffe med udsigt til skulpturparken, Lillebælt og træerne i Kongebroskoven.

Fra Sognelunden                           kl.08:45

Fra Torvet                                      kl.09:00

Hjemkomst forventet kl. 18,00

Pris for turen incl. mad kr. 200

Tilmelding skal ske senest 12.08.2018 til

Kim tlf.  75196543 eller  agerbaekkirke@gmail.com

Ruth tlf.  60172710 eller ruthdn12@gmail.com.